Jubileum

Ja, nog een keer!

Niets is leuker dan bij een jubileum opnieuw ‘ja’ tegen elkaar te zeggen. Ook dat kunnen jullie helemaal doen zoals jullie het willen.

VOOR MIJ ONVERGETELIJK

Wat ik zelf erg mooi vond aan het herbevestigen van mijn trouwgeloften, is de mogelijkheid om er samen met de kinderen een heel persoonlijke ceremonie van te maken. Mijn kinderen hadden een persoonlijke boodschap gemaakt, vol humor en liefde. Ze vroegen bijvoorbeeld te beloven om elke week een spelletje te doen en niet te mopperen wanneer de ander wat vergat. Alle aanwezigen vonden het ondanks hun nuchtere houding een mooi, waardevol en onvergetelijk moment.

EEN SPEECH ALS CADEAU

Een passend cadeau vinden voor een bijzonder moment is best lastig. Een speech als cadeau voor je ouders of kinderen is een onvergetelijke en onbetaalbare herinnering. Op basis van jullie verhaal schrijf ik een passende speech, waarin we hoogtepunten herbeleven en moeilijke momenten een plek geven. Die speech kan ik als verrassing komen voordragen, maar je kunt er ook voor kiezen hem zelf uit te spreken.

Willen jullie ook een onvergetelijk jubileum beleven of cadeau doen? Neem dan contact met me op om de vele mogelijkheden te bespreken.