Verrassingshuwelijk

Verrassingshuwelijk

Vorig jaar kwam ik op een mooie lentedag bij een bruidspaar. Toen ik via de poort binnenkwam zat het gezin lekker buiten. Met de kinderen klikte het gelijk, ze kletsten er lekker op los.
Het bruidspaar stelde voor om binnen te gaan zitten en deed de deur dicht. Dit verbaasde me wel.

Al vrij snel werd me duidelijk wat de reden hiervoor was.  Een verrassingshuwelijk! En daar kun je geen oren van de buren bij gebruiken!

Het bruidspaar wilde graag trouwen bij Parklocatie de Jaargetijden. Ze wilden het liefst trouwen met iedereen erbij en konden geen keus maken. De Jaargetijden kwam met de mogelijkheid om ’s avonds te trouwen. Zo konden alle gasten erbij zijn.

Alle gasten kregen een kaart met daarop de tekst:
Op zaterdag 15 juni gaan wij Pascal Borghuis en Odette Hassing trouwen. Wij nodigen jullie graag uit om 20.00 uur in Parklocatie de Jaargetijden te Enschede om dit samen met ons te vieren!

Niemand was op de hoogte dat ze nog niet getrouwd waren en dat dit die avond zou gebeuren, behalve de 2 getuigen.

De zenuwen waren bij iedereen aanwezig die avond. Zou het plan lukken? En zo sloop ik om 20.00 uur met de 2 kinderen van het bruidspaar de zaal binnen, om bij de trap te gaan staan waar de bruidegom als eerste naar beneden zou komen.

Wat een verbaasde gezichten in de zaal. Op mooie muziek kwam ook de bruid naar beneden en toen viel bij iedereen het kwartje.

Nog steeds heb ik warme herinneringen aan dit huwelijk. De stralende gezichten van de kinderen. De bruid en bruidegom die trouwden precies zoals ze wilden, en een zaal vol gasten die genoten van dit bijzondere moment!

Wil jij ook een verrassingshuwelijk voor je gasten of misschien zelfs voor je partner, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek