Over mij

Doe dát, wat jou echt blij maakt

WIE BEN IK?

Ik ben Bianca Fabricius, geboren en getogen in Enschede.
Samen met mijn man Wim, zijn wij de ouders van 3 prachtige dochters.

Creatief, dichter, denken in mogelijkheden, familiemens, reiziger, liefde voor papier, wandelen in de natuur: dit zijn woorden die mij goed omschrijven. Met een lach door het leven gaan, het uitspreken van gevoel, en altijd genieten van het ontmoeten van nieuwe mensen.

WAAROM TROUWEN MET GEVOEL?

Sinds 2011 voltrek ik met veel plezier huwelijken in de gemeente Enschede als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand). Tijdens de kennismakingsgesprekken met bruidsparen, hoor ik vaak dat er uitgebreid is nagedacht over de feest locatie, kleding en fotograaf, maar bijna niet over de ceremonie en de invulling daarvan. Terwijl de ceremonie toch een van de hoogtepunten van de dag is!

Zo kwam ik met het idee om Trouwen met Gevoel te beginnen. Met een lach op mijn gezicht aan bruidsparen vertellen hoe je een ceremonie ook kan invullen. Wat is er allemaal mogelijk, wat zijn jullie wensen. Wanneer ik met bruidsparen hier over kan praten, geniet ik! Voorlichting geven over hoe de ceremonie ingevuld kan worden en welke rol een BABS daarin kan spelen.
Wanneer je het niet erg vindt om kort voor je plechtigheid voor het eerst contact te hebben, zoek dan de juiste BABS via de gemeente; wil je langer van te voren kennis maken en overleg hebben over de invulling van de ceremonie, dan is de keuze voor een zelfstandig trouwambtenaar een optie!

MIJN MOTTO

Mijn levensmotto is: kijk met de ogen van je hart en doe de dingen die bij jullie passen. Een huwelijk is immers een unieke verbintenis tussen twee net zo unieke mensen, ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of nationaliteit.