Lieve woorden

Wat schrijf ik graag lieve woorden over een ander
en wat word ik stil als een ander dit over mij doet..
Het liefste nog strooi ik die woorden de wereld niet in, 
maar bewaar ik ze veilig in mijn hart.

Op mijn kantoor staan twee koffers om voor altijd mee te dragen, 
koffers vol kaarten, aandenkens en attenties van bruidsparen. 
Jullie mogen er met liefde eventjes in komen reizen 
om te zien hoe zij onze reis hebben ervaren.

Danielle & Wilco

Onze trouwdag zullen wij nooit meer zullen vergeten. Wat een prachtvrouw is Bianca, wat stopt zij een liefde in haar vak. Alleen al die tijd die ze er voor vrij maakt, dat maakt haar al heel bijzonder. Ze wil dat DE dag, jullie dag wordt.

Continue reading “Danielle & Wilco”

Tamara & Remon

Wat is Bianca een fantastische trouwambtenaar. Zij was Babs op onze bruiloft en wat was de ceremonie mooi! Heel bijzonder, onze verhalen zo mooi gebracht, met een traan en een lach. Ze heeft ontzettend veel passie voor haar vak en ook echt liefde voor de liefde. En dat kan zij heel goed onder woorden brengen.

Continue reading “Tamara & Remon”

Martin & Karen

Wat was de ceremonie bijzonder en hartverwarmend dankzij jou! Een dierbare herinnering. Wij vonden het fantastisch hoe je ons verhaal hebt verwoord en hebt overgebracht. Je hebt iedereen weten te raken. Er was veel ruimte voor een lach en een traan.

Continue reading “Martin & Karen”

Niek & Anniek

IMG_7960
We ontmoetten Bianca al in 2014, tijdens de bruiloft van de zus van Anniek.Eigenlijk wisten we het meteen, als wij ooit zouden trouwen dan zouden we Bianca vragen onze ambtenaar te zijn. Zo mooi en persoonlijk, dat wilden wij ook! Continue reading “Niek & Anniek”

Arnout & Stefano

IMG_20150917_134454

Lieve Bianca,

We willen je nogmaals bedanken voor de supermooie ceremonie op onze dag. Wij vonden het super dat jij deze dag met ons wilde delen en dat je de mooie woorden hebt gevonden om ons een ceremonie te geven om nooit te vergeten!

Continue reading “Arnout & Stefano”

Jeroen & Ellen

Lieve Bianca,

Ik kwam jou in januari tegen op de bruidsbeurs bij Fox. Je kwam met leuke en originele ideeën en daarmee ging ik enthousiast naar huis. Klaar om ook mijn aanstaande over te halen.

Continue reading “Jeroen & Ellen”