Martin & Karen

isiweddings_mk-342Wat was de ceremonie bijzonder en hartverwarmend dankzij jou! Een dierbare herinnering. Wij vonden het fantastisch hoe je ons verhaal hebt verwoord en hebt overgebracht. Je hebt iedereen weten te raken. Er was veel ruimte voor een lach en een traan. Continue reading “Martin & Karen”

Niek & Anniek

IMG_7960We ontmoetten Bianca al in 2014, tijdens de bruiloft van de zus van Anniek.
Eigenlijk wisten we het meteen, als wij ooit zouden trouwen dan zouden we Bianca vragen onze ambtenaar te zijn. Zo mooi en persoonlijk, dat wilden wij ook!

Continue reading “Niek & Anniek”

Koen & Liselotte

21kBianca heeft onze huwelijksvoltrekking in Italië vol energie, passie en gevoel geregisseerd. Wij hebben Bianca leren kennen als een bevlogen professional. Zij neemt de tijd om het bruidspaar alsook familie en vrienden te leren Continue reading “Koen & Liselotte”

Jeroen & Ellen

Lieve Bianca,

Ik kwam jou in januari tegen op de bruidsbeurs bij Fox. Je kwam met leuke en originele ideeën en daarmee ging ik enthousiast naar huis. Klaar om ook mijn aanstaande over te halen. Na een Continue reading “Jeroen & Ellen”

Marcel & Kim

paar

In 1 woord GEWELDIG! Bianca is heel persoonlijk, ze neemt de tijd voor je en is erg zorgvuldig in haar werk. Wat een fijn mens! De kinderen zijn ook dol op haar. Ze is voor ons veel meer dan alleen de ceremonie geweest.

Continue reading “Marcel & Kim”

Ronald & Jungja

IMG_096519 september 2014 zijn wij getrouwd en mede dankzij Bianca hebben we een onvergetelijke dag gehad. Tijdens het kennismakings gesprek had ze alle tijd voor ons en stelde veel vragen waar wij zelf niet eens aan hadden gedacht. We kregen dus ook nog een beetje Continue reading “Ronald & Jungja”