Werkwijze

Bij mij op bezoek

Een groot voordeel van een eigen trouwambtenaar kiezen is dat je vrijblijvend mag kijken en voelen of je bij elkaar past, daarom nodig ik jullie graag uit bij mij thuis in Enschede! 
Al wie mij kent weet dat daar iets lekkers bij gegeten en gedronken wordt en dat jullie mij alles mogen vragen! 
Maar als spreekstalmeester van Trouwen met Gevoel weet ik vooral dat een eerste gevoel, een eerste indruk, vaak meer zegt dan duizend woorden.
Onze kennismaking is gratis en vrijblijvend en tijdens ons gesprek hoor ik al jullie wensen en vragen aan, vertel ik jullie alles over mijn werkwijze en hoe onze route richting jullie trouwdag eruit zal zien.

Bij jullie op bezoek

Wanneer de eerste indruk jullie bevalt, gaan we hard met elkaar aan de slag! 
Heel graag kom ik bij jullie op bezoek om te zien hoe jullie samenleven en met wie jullie samenleven. 
Misschien vind ik achter jullie voordeur wel een gezin met vrijwilligers die staan te popelen om mij te assisteren tijdens de plechtigheid! Trouwen in aanwezigheid van jullie kinderen is enorm bijzonder, ze kunnen allerlei taken vervullen tijdens de ceremonie. Samen met hen bekijken we waar zij zich goed bij voelen; ik ben er voor ze!

Wanneer ik bij jullie aanschuif behandelen we alle facetten van de ceremonie en alle onderdelen die in jullie verhaal van belang zijn. Ik leg jullie liefdevol het vuur aan de schenen maar zal vooral heel veel luisteren en noteren, mijn woorden bewaar ik namelijk zorgvuldig voor het moment waarop ik jullie mag verbinden met elkaar! 
Samen zorgen we ervoor dat jullie ceremonie er één wordt waarin familie en vrienden jullie herkennen, het is van groot belang dat ik daarom weet wie jullie dierbaren zijn; welk stukje hebben zij met jullie meegewandeld? Wat betekenen ze voor jullie en wie wordt er helaas gemist? 
Niet alleen bij jullie verzamel ik deze waardevolle informatie, maar ook in jullie omgeving spaar ik verhalen op.

We schuwen de emotie niet want we Trouwen met Gevoel, dus mag er bevrijdend gelachen worden met humor die bij jullie past, en mag er respectvol een traan worden gelaten om verdriet dat jullie is overkomen. 
Wanneer we al die gevoelens een eervolle plek geven creëren we de magie die jullie liefdesverhaal verdient; de verbinding die niet enkel jullie verbintenis symboliseert, maar die van alle mensen die jullie dierbaar zijn. De verbondenheid met wie je mist en koestert en de verbinding met wie in dit moment aan jullie zijde staan. Samen met jullie steek ik tijd en energie in jullie verhaal, samen met jullie maken we magie van wat magisch is; jullie liefde.

De route

In het kort ontmoeten we elkaar dus vrijblijvend (met lekkers!) bij mij thuis, daarna kom ik jullie kant op. 
Ik verzamel jullie verhaal en ga in jullie omgeving opzoek naar verhalen, wanneer ik alle informatie heb sluit ik mij (met lekkers!!) op bij mij thuis en geef ik de ceremonie vorm die jullie past als een jas.
Op jullie trouwdag ben ik ruim van tevoren op de locatie aanwezig om de ceremoniesetting aan te voelen en te checken, ik knuffel jullie bemoedigend en doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie ontspannen het huwelijksleven ingaan in een ceremonie die jullie op het lijf geschreven is. 
Een ceremonie waarin ik niet enkel jullie liefde bevestig en erken, maar ook de liefde vanuit- en voor jullie omgeving. Een ceremonie waarvan jullie gasten na afloop zeggen:
“Ja, hier was ik bij!”

Getrouwd?

Na jullie huwelijk vind ik het erg leuk en leerzaam om te horen wat jullie mooi vonden. Ook wil ik jullie niet meteen loslaten, we zijn immers zo dichtbij gekomen dat dat niet goed zou voelen! 
Misschien willen jullie wel foto’s met mij delen, dit is (ook voor mij) altijd een leuke en tastbare herinnering aan de reis die we samen tot en met de trouwdag hebben mogen ervaren. 
Ik heb jullie niet alleen verbonden, maar ik voel me ook verbonden met jullie!